Drie Eiken, Baarnsche dijk 8, Baarn

Baarnsche dijk 8, Baarn

BESCHRIJVING

OBJECT / LOCATIE

Turn-key kantoorruimte in Baarn, op bedrijventerrein “De Drie Eiken is gelegen aan de Baarnsche dijk 8 in Baarn op het bedrijventerrein “De Drie Eiken”, gesitueerd in het noordoosten van Baarn. Dit bedrijventerrein wordt globaal begrensd door de op- en afrit van de snelweg A1, de sportvelden aan de Geerenweg en de Bisschopsweg.
Op bedrijventerrein “De Drie Eiken” zijn vele gerenommeerde nationaal- en internationaal opererende bedrijven en organisaties gehuisvest, waaronder Schneider Electric, ANVR, Volvo Buitenweg en Van Wijnen Groep.
Baarn is voor vele ondernemingen een succesvolle locatie, nu en in het verleden. De omgeving is een geliefd bij en aantrekkelijk voor ondernemers/bewoners die ruimtelijke kwaliteit belangrijk vinden. Baarn is groen, bosrijk, schoon en rustiek en ligt nabij bestemmingen zoals Paleis Soestdijk (dat momenteel wordt herontwikkeld), Kasteel Groeneveld en de Lage Vuursche .

INDELING

Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen: een souterrain, begane grond en drie verdiepingen.
De derde (bovenste) verdieping is een loftverdieping, en springt in ten opzichte van de ondergelegen verdiepingen.

Rondom het gebouw is aan 2 zijden eigen parkeergelegenheid voor in totaal circa 96 auto’s. Voor de thans beschikbare ruimten zijn 36 parkeerplaatsen te huur.
Het gebouw heeft een aantrekkelijke en open uitstraling, o.a. door de rood bakstenen gevel, de glas elementen en de groenvoorzieningen rondom het gebouw.
Qua afwerking voldoet het gebouw zowel inpandig als aan de buitenzijde aan alle denkbare wensen van kantoorgebruikers.

BESCHIKBARE RUIMTEN

Voor verhuur zijn de tweede en derde verdieping beschikbaar.

OPPERVLAKTE

2e verdieping: circa 832 m² (eventueel op te delen in 415 m² respectievelijk 417 m²).
3e verdieping: circa 396 m².
Genoemde oppervlakten zijn verhuurbare vierkante meters, bemeten conform NEN 2580.

EXTRA VOORZIENINGEN / RUIMTEN

Bij de entree op de op de begane grond is een bemande receptie.
Op de souterrain verdieping zijn diverse vergader-/instructieruimten. Deze ruimten kunnen in overleg worden gebruikt voor vergaderingen en bijeenkomsten.

PARKEERPLAATSEN

Aan twee zijden van het gebouw zijn de parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd.
De toedeling van het aantal plaatsen is als volgt:
2e verdieping: 23 plaatsen
3e verdieping: 13 plaatsen.

HUURPRIJZEN

Kantoorruimten: € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeerplaatsen: € 450,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN

Kantoorruimten: € 45,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
De servicekosten betreffen een verrekenbaar voorschot, op nacalculatie-basis. Hierin zijn ook de verbruikskosten voor gas, water en elektriciteit begrepen.
Voor de parkeerplaatsen worden geen servicekosten in rekening gebracht.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte worden turn-key opgeleverd, en zijn o.a. voorzien van:

 • Gemeenschappelijke entree
 • Trappenhuis en personenlift
 • Minder validen toilet en doucheruimte in het souterrain
 • Toiletgroep per verdieping
 • Fietsenstalling
 • Mechanische ventilatie met topkoeling
 • Te openen ramen
 • Kabelgoten voorzien van elektra en UTP data-bekabeling Cat-5 en glasvezel
 • Systeemplafond met verlichtingsarmaturen (LED ???)
 • Zonwering
 • Vloerbedekking
 • Gesausde wanden

In overleg kan ook kantoormeubilair worden gehuurd.

Er wordt overwogen om de entreepartij verder te moderniseren.

BEREIKBAARHEID

“De Drie Eiken” is perfect bereikbaar.
Per auto:
Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A1. Via afslag 11 ‘Baarn/Eembrugge’, is het bedrijventerrein en het gebouw binnen 2 minuten bereikbaar.
Per openbaar vervoer:
De bushalte “De Drie Eiken” is gelegen op circa 5 minuten loopafstand van het kantoorgebouw. Vanaf deze halte vertrekken op regelmatige basis bussen van en naar onder meer NS-station Baarn. De reistijd vanaf de bushalte naar voornoemd station bedraagt circa 3 minuten.

HUURBETALING

Per kwartaal vooruit.

BESTEMMING

Kantoor-/bedrijfsruimte.

HUURCONTRACT

Het betreft een onderhuursituatie. De expiratiedatum van de lopende huurovereenkomst is 30 juni 2025. Voor de vastlegging van de overeenkomst wordt gebruik gemaakt van de vigerende huurovereenkomst, die is gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het model door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld.

HUURINDEXATIE

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer, reeks voor de gezinsconsumptie CPI alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal geen daling ondergaan.

ZEKERHEIDSTELLING

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over deze bedragen.

ENERGIELABEL

Het object heeft energielabel C.

B.T.W.

Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur, ex Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welke hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

VOORBEHOUD

Het aangaan van een huurovereenkomst geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

ONDER-/OVERMAAT

Onder- dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van de huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

NAAMAANDUIDING

In overleg met verhuurder is het mogelijk op de daarvoor bestemde plaatsen naamaanduiding aan te brengen.

DISCLAIMER

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

COLLEGIALE SAMENWERKING

Deze verhuur voeren wij in collegiale samenwerking uit met Castanea Bedrijfsmakelaars.
Contactpersoon: de heer mr S.H. Bakker RM RT

PLATTEGRONDEN

image

Description:

image

Description:

image

Description:

Video

Compare listings

Compare