Kantoorgebouw Johnny River, Joan Muyskenweg 22 

  • Niet meer beschikbaar
Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ Amsterdam
Verhuurd
Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ Amsterdam
  • Niet meer beschikbaar

BESCHRIJVING

KENMERKEN OBJECT
Bouwjaar 1974
Energielabel A

Gebouw Johnny River is enige jaren geleden volledig gerenoveerd en gerestyled. Het is een multi tenant gebouw, voorzien van vele faciliteiten voor alle huurders en bezoekers, zoals een koffiebar, receptie, vergaderruimtes en een ruim parkeerterrein.
Johnny River vormt een dynamische en inspirerende werkomgeving. Andere huurders in dit gebouw zijn o.a. Wundermart, Eneco, Merin, Vondel Finance, Qindle, agap2, Greenflex, Code Nomads en White Canvas.

Door de ligging direct aan langs rijksweg A2, is het een goed bereikbare en absolute zichtlocatie. Recht tegenover Johnny River staat het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, en op loopafstand ligt metro halte Overamstel, direct verbonden met treinstation RAI en Amstel. Binnen 5 minuten fietsen ligt de Amsterdamse Rivierenbuurt.
Op het naastgelegen terrein, het zogenaamde Koffiefabriekterrein, wordt in september 2023 gestart met de ontwikkeling van een volledig circulair gebouw, bestaande uit 8 bouwlagen. Op de begane grond wordt ca 800 m2 ruimte gemaakt voor commerciële bedrijven en horeca. Op de 7 bovengelegen verdiepingen komen 70 huurwoningen en het terrein wordt verder opgevuld met een openbare speelplek. De ontwikkeling, genaamd FITz, is in handen van Lister Buildings (listerbuildings.com). De oplevering staat gepland voor september 2025. Onderdeel van de herontwikkeling van dit terrein is o.a. dat er een weg wordt aangelegd langs de Duivendrechtsevaart, vanaf het metrostation Overamstel tot aan de insteekhaven bij het Mercure Hotel. Deze ontwikkeling zal een verdere boost geven aan de omgeving.

LOCATIE / OMGEVING

Gebouw Johnny River is gelegen op bedrijventerrein Overamstel in de buurt/wijk “De Omval”.
Door de ligging direct aan de A2 is het een echte zichtlocatie. Het gebouw ligt in de bocht van de A2 en de A10 en is uitstekend bereikbaar met de auto.
In de directe omgeving is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd zoals: G-Star, We Transfer, Picnic, Qmusic, De Volkskrant / DPG Media, Emerce, Blokker (The Mirage Group), Peakz Padel en studentenhuisvesting Student Experience Amsterdam Amstel.
Behalve het luxe Van der Valk Hotel met sfeervolle bar en restaurant, zijn ook het Mercure Hotel Amsterdam City en het Leonardo Royal Hotel Amsterdam in deze wijk gevestigd.

Vanaf gebouw Johnny River is de Rivierenbuurt op een kwartier loopafstand. In de Rijnstraat en omliggende straten in de Rivierenbuurt is een groot en divers aanbod van winkels en horecagelegenheden.

BESCHIKBARE RUIMTE

De leukste ruimte in dit gebouw komt beschikbaar, namelijk een super creatieve en mooie ruimte op de begane grond. Het betreft twee units. Er kan per unit gehuurd worden, of de units tezamen. De units zijn reeds verbonden door een doorgang.
Unit 1: 789 m2
Unit 2: 359 m2.
Totaal: 1.148 m2.
Zie plattegrond voor indeling en plaats in het gebouw.

Unit 1 is voorzien van o.a. 3 belhokjes, 4 spreekkamers, 1 grote vergaderruimte en een ruime berging.
Unit 2 is voorzien van 1 kleine spreekkamer, 2 grote spreekkamers en een berging.
Zie plattegrond.

De units zijn uiteraard via de centrale hal en receptie ruimte bereikbaar, maar unit 2 heeft óók nog een eigen ingang via het parkeerterrein en een gang achterin.

VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt turn-key opgeleverd voorzien van o.a.:
– coating vloer
– kamer indeling met grotendeels glazen wanden
– databekabeling t.b.v. WiFi-punten
– diverse design verlichtingsarmaturen
– 2 keuken/bar-blokken met ijskast en vaatwasser
– eigen toiletgroep in kleine unit
– zonwering
– maandelijks gebruik van vergaderzalen
– koffiebar en gemeenschappelijke lunchruimte in centrale entree – diverse meubels zoals bureaus, bureaustoelen, geluidschotten
– restaurant voor alle huurders met ruim aanbod van lunches
– catering service
– wifi en glasvezel
– douche aanwezig
– fietsenstalling (afgesloten)
– parkeerterrein voorzien van oplaadpalen
– buitenterras

PLATTEGRONDEN

image

Description:

image

Description:

Compare listings

Compare