Bedrijvencomplex met buitenterrein

  • Niet meer beschikbaar
Basisweg 34, 1043 AP Amsterdam
Verkocht
Basisweg 34, 1043 AP Amsterdam
  • Niet meer beschikbaar

BESCHRIJVING

PAND

Het pand aan de Basisweg 34-36 is gebouwd in 1972. Het bestaat uit een begane grond, eerste en tweede verdieping. Aan de voorzijde van het gebouw ligt een afsluitbaar eigen parkeerterrein.

LOCATIE

Het pand aan de Basisweg 34-36 is gebouwd in 1972. Het bestaat uit een begane grond, eerste en tweede verdieping. Aan de voorzijde van het gebouw ligt een afsluitbaar eigen parkeerterrein.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk / Westpoort, direkt aan de provinciale weg N200, in de oksel van de A5/A10.
Aan de zuidzijde van de N200 is een zeer mix van gebruikers: kantoren, hotels, woningen. Hier zijn o.a. gevestigd Syntrus Achmea, DPA, UWV, Arcadis, XX4All, Bayer, Netflix Cutomer Service, alsmede het Holland Casino, Park Inn by Radisson Hotel, Mercure Hotel, HolidayInn Express, maar ook een supermarkt (Spar), woningen en studentenhuisvesting (Xior).
NS Station Sloterdijk is op circa 12 minuten loopafstand gelegen.
De binnenzijde van de ringweg A10 is thans nog een kantorenwijk. Dit gebied zal binnen een aantal jaar veranderen in een gebied met gemengde functies, door herontwikkeling van kantoor- en bedrijfsgebouwen naar woonbestemming, aangevuld met detailhandel en publieke functies.

De bereikbaarheid per auto van gebied Westpoort is uitstekend via de A5, A10, N200/A200.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook uitstekend door het nabijgelegen NS station Sloterdijk, waar trein, tram, bus en metro verbindingen u naar alle windrichtingen kunnen vervoeren.

OMSCHRIJVING GEBOUW

Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen: begane grond en twee verdiepingen.
Totale oppervlakte: 2.154 m².

Op het parkeerterrein is plaats voor 40 personenauto’s.
Door middel van een loopbrug/gang is het gebouw verbonden met het naastgelegen grotere bedrijfsgebouw waarin De Graaff Sloop- en Milieuwerken, Art Amsterdam en Automotive Import zijn gevestigd. Dat gebouw en die gebruikers hebben hun eigen entree aan de Donauweg.

NADERE INFORMATIE

Voor nadere informatie en het maken van een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met
Dominique Deken: 06 – 21 80 4444 / E: dominique@heidadeken.nl
Saskia Heida: 06 51 80 2004 / E: saskia@heidadeken.nl

DISCLAIMER

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgever en wij niet gebonden, ook
niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

PLATTEGRONDEN

image

Description:

image

Description:

Compare listings

Compare
HeidaDeken
  • HeidaDeken