Twee vrijstaande kantoor-/ bedrijfsgebouwen

  • Niet meer beschikbaar
Amsterdamseweg 35 en 37, 1422 AC Uithoorn
Verkocht
Amsterdamseweg 35 en 37, 1422 AC Uithoorn
  • Niet meer beschikbaar

BESCHRIJVING

TE KOOP

Twee naast elkaar gelegen kantoor-/bedrijfspanden. De panden worden leeg en vrij van huur en gebruik opgeleverd.

PANDGEGEVENS

Het betreft twee vrijstaande kantoor-/bedrijfsgebouwen, met een daartussen gelegen parkeerterrein dat plaats biedt aan 71 auto’s. De panden zijn gebouwd omstreeks 1993.

LOCATIE

Uithoorn is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt ca 30.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 19,49 km². De gemeente Uithoorn maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam.

De Amsterdamseweg in Uithoorn is gelegen op “Industriegebied Uithoorn”, en is de hoofd toegangs- en doorgangsweg naar/van dit industrieterrein. Op dit industrieterrein zijn tevens vestigingen van o.a. Hoya, Geostick Nederlandse Etikettenindustrie, Hogenboom Vakantieparken, Hogendoorn Autobanden, Kwik Fit, Omnicom Business Solutions, P.A. van Rooyen verhuisbedrijf, Sigma Marine & Protective Coatings Holding, diverse accountant- en administratiekantoren, Comhan Holland aluminium/staal/metaal, Brezan Automaterialen.

De infrastructuur van dit bedrijventerrein is nabij Amsterdam, Schiphol, Amstelveen en de veiling Aalsmeer is het industrieterrein van Uithoorn gelegen. Pal naast het object ligt de oprit van de provinciale weg N201 en Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. Bedrijventerrein Uithoorn heeft een centrale ligging. Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam liggen allemaal in een straal van 15 kilometer. De grote steden van de Randstad zijn maar 30 minuten verwijderd van Uithoorn. Deze bedrijfsruimte ligt direct naast de op- en afrit van de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat met de snelwegen A2 en A4.

BEREIKBAARHEID

Per auto: Goed bereikbaar via de N201, met directe verbinding met de A2 en de A4. Nu de omlegging van de N201 klaar is, is er een ontsluiting op ca. 50 m. afstand gerealiseerd. 
Per OV: De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes, bus 142 (Wilnis – Amsterdam CS), bus 149 (Alphen aan den Rijn – Amstelveen) stoppen hier. 

AMSTERDAMSEWEG 35
Amsterdamseweg 35
KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente Uithoorn, sectie B, nummer 9899, groot 14 a 95 ca
Het object is gelegen op eigen grond.

BESTEMMING

Conform het vigerende bestemmingsplan is het toegestaan op het pand aan de Amsterdamseweg 35 te vergroten.
De maximale nokhoogte bedraagt 15 meter. Zie bestemmingsplan voor details.

OPPERVLAKTE AMSTERDAMSEWEG 35

Het pand aan de Amsterdamseweg 35 bestaat uitsluitend uit één bouwlaag.
Oppervlakte: 474 m² verhuurbaar vloeroppervlak/486 m² bruto vloeroppervlak, conform NEN 2580.

AMSTERDAMSEWEG 37
Amsterdamseweg 37
KADASTRALE GEGEVENS

Gemeente Uithoorn, sectie B, nummer 9900, groot 39 a 60 ca
Het object is gelegen op eigen grond.

OPPERVLAKTE HUURDER

Het pand aan de Amsterdamseweg 37 bestaat uit twee bouwlagen.
Oppervlakte: 2.227 m² verhuurbaar vloeroppervlak/2.415 m² bruto vloeroppervlak, conform NEN 2580Notaris: door koper aan te wijzen
Levering: in overleg
NEN 2580 meetstaat: op aanvraag
Energielabel Amsterdamseweg 35: label C. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar
Energielabel Amsterdamseweg 37: label A. Het certificaat is op aanvraag verkrijgbaar
BTW: de koopsom wordt niet met BTW belast
Bestemming: het voorbereidingsbesluit Bedrijventerrein Uithoorn van 24 november 2016, is van toepassing. De panden hebben de bestemming ´bedrijf´.

Overige: het pand Amsterdamseweg 35 kan worden vergroot met 1 extra bouwlaag.

Aan deze vrijblijvende verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verkoper heeft derhalve geen enkele verplichting tegenover een gegadigde en behoudt zich derhalve alle rechten voor. Het uitbrengen van een bieding, ongeacht de hoogte van de bieding, door een gegadigde brengt geen enkele verplichting voor verkoper met zich mee om op deze bieding te reageren dan wel gestand te doen. Bovendien behoudt eigenaar zich het recht voor om het object überhaupt niet te gunnen.

OVERIGE INFORMATIE

Op aanvraag verkrijgbaar.

Compare listings

Compare
HeidaDeken
  • HeidaDeken