Beleggingstransactie van diverse bedrijfsruimten/groothandelscentra

Namens een particuliere opdrachtgever hebben wij een portefeuille met een omvang van 50.000 m2 verkocht aan Edmond de Rothschild REIM. Het betrof 6 locaties in de Randstad waarop bedrijfs-/distributiecomplexen zijn gesitueerd, alsmede 2 groothandelscentra, verhuurd aan verschillende huurders waaronder Sligro en Havi Logistics.

Diakenhuisweg 29-35 & 37-45

In opdracht van Fortress Investment Group hebben wij de kantoorbelegging aan de Diakenhuisweg 29-35 en 37-45 in Haarlem verkocht aan een particuliere belegger. Deze twee met elkaar verbonden kantoorgebouwen hebben een gezamenlijk vloeroppervlak van circa 9.419 m2 met een parkeergarage voor 152 auto’s. De gebouwen zijn gelegen op eigen grond en maken deel uit van het kleinschalige kantorengebied Oostpoort, dat is gelegen aan de oostzijde van het centrum van Haarlem. De gebouwen zijn aan diverse huurders verhuurd.

Raphaëlplein

Het unieke gebouw aan het Raphaëlplein 27, ooit gebouwd als kerk, is gerenoveerd en gemoderniseerd tot een zeer ruimtelijk kantoor met industriële look & feel. Het gebouw is opgeknipt en een kantoordeel en een woondeel. Het kantoordeel betreft de begane grond en deels ingebouwde eerste verdieping. HeidaDeken bracht onlangs een verhuurtransactie tot stand voor de eigenaar met een vastgoed ontwikkelaar-belegger.

GGZ inGeest

Recent hebben wij GGZ inGeest begeleid bij het zoeken naar een locatie voor ‘zorg in de wijk’ in Amsterdam Nieuw-West. Dat heeft geresulteerd in de huur van een zelfstandig kantoorpand in dit stadsdeel. Het gebouw wordt thans aangepast en geschikt gemaakt voor gebruik door GGZ inGeest, in samenspraak met verhuurder, Woningstichting Rochdale Amsterdam. De directe omgeving wordt thans ook gerevitaliseerd waarbij de openbare ruimte door de gemeente Amsterdam wordt her-ingericht.

Te koop: belegging in Gouda, verhuurde orthondontiepraktijk

Object Het betreft een semi-vrijstaand pand, bestaande uit één bouwlaag. Het pand is in opdracht van verkoper in 1995-1996 gebouwd als tandartspraktijk. Thans is het pand volledig in gebruik als orthodontiepraktijk. In de direkte omgeving staan veelal grondgebonden eengezinswoningen en een appartementengebouw en er zijn diverse buurtvoorzieningen. Indeling - hal - wachtruimte -...

Compare listings

Compare