Deken Vastgoedadviseurs

BEDRIJFSVASTGOED

advies en bemiddeling

BEDRIJFSVASTGOED

advies en bemiddeling

HeidaDeken is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven, non-profit organisaties, beleggers (zowel particuliere als institutionele) en beleggingsplatforms, en alsmede ontwikkelaars bij huisvestingsvraagstukken, koop- & en verkooptransacties en het verwerven van bouw- en (her)ontwikkelingslocaties.
Onze Diensten
Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Huur
Huur

HeidaDeken begeleidt bij het gehele huisvestingstraject.

Samen met u stellen wij een programma van eisen op waaraan de huisvesting moet voldoen, aan de hand waarvan geschikte gebouwen worden geïnventariseerd en geselecteerd. Daarbij worden o.a. de bruikbaarheid, efficiency, toekomstbestendigheid, marktconformiteit en uitstraling getoetst. Behalve deze aspecten én de prijs, zijn ook de toekomstige courantheid, energiezuinigheid en duurzaamheid aspecten die bij de aankoop worden getoetst.

Afhankelijk van de opdracht wordt geadviseerd welke marktbenadering het beste past en het meest optimale resultaat voor uw bedrijf geeft.

 

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Verhuur
Verhuur

HeidaDeken adviseert en begeleidt beleggers, bij de verhuur van bedrijfsvastgoed.

We werken met een vast team. Daardoor is het contact altijd direkt met de behandelend makelaar/adviseur en bent u altijd direkt op de hoogte.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Koop
Koop

HeidaDeken begeleidt uw bedrijf bij het gehele huisvestingstraject.

Samen met u stellen wij een programma van eisen op waaraan de huisvesting moet voldoen. Afhankelijk van de opdracht wordt geadviseerd welke marktbenadering het beste past en het meest optimale resultaat geeft.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Verkoop
Verkoop

HeidaDeken waarborgt een zorgvuldige en professionele verkoop van uw pand.

HeidaDeken begeleidt en adviseert eigenaren bij de verkoop van gebouwen, waarbij de juiste strategie en wijze van verkoop wordt bepaald. Daarbij kan gekozen worden voor onderhandse verkoop, besloten/openbare inschrijving of veiling.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Beleggingen
Beleggingen

Begeleiding bij koop en verkoop van beleggingspanden door heel Nederland.

Het zoeken naar geschikte beleggingspanden doen wij door heel Nederland. Gewenst rendement, investeringsvolume, gebouwomvang, (landelijke) spreiding e.d. worden met de opdrachtgever afgestemd en gedefinieerd.

HeidaDeken begeleidt en adviseert eigenaren bij verkoop van beleggingsobjecten / -portefeuilles. Afhankelijk van de omvang van het gebouw of van de portefeuille, adviseren wij over de te hanteren strategie en wijze van verkoop.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Sale & Leaseback
Sale & Leaseback

HeidaDeken adviseert over en realiseert sales en leaseback transacties

HeidaDeken begeleidt en adviseert eigenaren/gebruikers van bedrijfsgebouwen bij zogenoemde sale en lease back constructies.

Op grond van bijvoorbeeld fiscaliteiten, economische omstandigheden, interne strategie, flexibiliteit of toekomstig gewijzigd gebruik, kan het interessant zijn om het gebouw te verkopen en terug te huren van de nieuwe eigenaar.

In samenspraak met de opdrachtgever stellen wij de huurvoorwaarden en -condities vast en vervolgens wordt een belegger gezocht.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Herontwikkelings Traject
(Her)ontwikkelingstrajecten

Wij denken met onze opdrachtgevers mee

HeidaDeken begeleidt projectontwikkelaars en overige initiatiefnemers van (her)ontwikkelprojecten en -locaties bij het zoeken naar locaties/gebouwen die voor (her)ontwikkeling in aanmerking komen.

Of het nu bijvoorbeeld gaat om gebouwen met een maatschappelijke bestemming te transformeren naar (studenten)woningen, of kantoorgebouwen te herbestemmen tot hotel of zorgcentrum, wij denken met onze opdrachtgevers mee. Daarbij rekening houdend met de directe omgeving, duurzaamheid en het toekomstig gebruik.

Bedrijfsvastgoed HeidaDeken Huurprijs Onderhandelingen
Huur(prijs)onderhandelingen

Advies over en begeleidt bij de verhuur van bedrijfsvastgoed

HeidaDeken begeleidt en adviseert huurders en verhuurders bij vaststelling van een nieuwe huurprijs en overige huurcondities. 

Contact

Wij helpen u graag verder, neem contact op via ons formulier.


of neem direct contact op met een van ons

Saskia Heida | HeidaDeken Vastgoedadviseurs

Saskia Heida

Mobiel: 06 51 802004
Email: saskia@heidadeken.nl

Dominique Deken | HeidaDeken Vastgoedadviseurs

Dominique Deken

Mobiel: 06 21 804444
Email: dominique@heidadeken.nl

Compare listings

Compare